Ορθοδοντική θεραπεία με διαφανείς νάρθηκες - Invisalign
Η ορθοδοντική θεραπεία με Invisalign αποτελεί την πλέον καινοτόμα τεχνική θεραπείας μιας και δεν χρησιμοποιεί καθόλου σιδεράκια. Αποτελείται από μία σειρά τελείως διάφανων ναρθήκων οι οποίοι είναι αποκλειστικά κατασκευασμένοι για τον κάθε ασθενή. Τα δόντια μετακινούνται αργά και μεθοδικά έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign είναι κατασκευασμένοι από το υλικό Smart Track, ένα λείο και διάφανο πλαστικό, το οποίο τους κάνει πιο άνετους και καλύτερα προσαρμόσιμους στο στόμα, όπως επίσης προσφέρει περισσότερο από 75% βελτίωση στην πρόβλεψη μετακίνησης των δοντιών.

Οι νάρθηκες Invisalign μπορούν να σχεδιαστούν τόσο για ενήλικες όσο και για έφηβους. Οι νάρθηκες για έφηβους περιέχουν ένα δείκτη που ξεθωριάζει από το μπλε σε διαυγές χρώμα για να βοηθήσουν τον γιατρό να διακρίνει τον χρόνο που τα φορούσε ο ασθενής.

Ο κάθε νάρθηκας πρέπει να τοποθετείτε σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο ούτως ώστε να είναι αποτελεσματική η θεραπεία και θα πρέπει να αντικαθίστανται από τον επόμενο κάθε 1 βδομάδα. Ο αριθμός των ναρθήκων που απαιτούνται εξαρτάται από το πόσο πολύπλοκο είναι το κάθε περιστατικό.

Μόλις επισκεφθείτε το γιατρό σας και επιβεβαιώσει ότι είστε κατάλληλος ασθενής για θεραπεία με τους διαφανής νάρθηκες Invisalign , μέσω του λογισμικού ClinCheck, θα σας παρουσιάζει τη σειρά κινήσεων που θα περάσουν τα δόντια σας κατά τη διάρκεια της θεραπείας, πράγμα που σας δίνει την ευκαιρία να δείτε εκ των π

 

Learn more